БЛОГ

Сватбеното тържество на Анелия и Стоил се състоя на 10 септември 2016 г. Благодаря на младоженците за доверието  да бъда техният професионален сватбен фотограф. Денят беше динамичен и пълен с емоции. Започнахме фото заснемането  на сватбата от Димитровград,от където е семейството на Анелия. След като пристигна Стоил с кумовете,успяхме да направим кратка фото сесия и да продължим към следващата точка,Ново село където се проведе църковният ритуал,семейното огнище на бъдещото семейство. Там след венчавката направих едни от най-хубавите фото кадри през този ден. Отправихме се към крайната точка на празненството,изнесеният ритуал за сключване на граждански брак и тържеството в ресторант Острова в гр.Пловдив. В близост до ресторанта осъществихме чудесна сватбена фото сесия. Настроение не липсваше на никого и стана голям купон. След първият сватбен танц гостите се раздадоха на макс и танците продължиха до късни часове. Като професионален сватбен фотограф  се радвам, че присъствах на сватбата на двама млади влюбени, които показаха на всички как обичат да се забавляват.

 

Втори септември 2016 г.  ,   датата на която Ина и Живко си казаха ДА .  Младото семейство от Варна  , планира и осъществи нестандартната си сватба по интересен и неповторим начин в гр.  Пловдив и околията му . Те съчетаха празникът си ,  като същевременно го превърнаха в екскурзия и почивка .  Щастлив съм ,  че изборът им се спря точно на мен ,  за да отразя като професионален сватбен фотограф ,  този прекрасен ден .  Ина  ,  въпреки бременността си , беше много жизнена и въодушевена от различните места които посетихме в старият град в Пловдив . Резултатът от професионалната фото сесия там беше кадри изпълнени с радост ,  любов и емоции .  След гражданският и църковен ритуал и множеството кадри направени в старата част на града се отправихме към изключително китно и спокойно място в Родопите на около 50 км от Пловдив .  Комплекса ”Старите Къщи” ,  чудесно място за отдих на чист въздух и спокойствие .  Втората сватбена фото сесия се проведе точно там .  Изключително красиво място с невероятна панорама и в компанията на невероятни младоженци.

 

Летен слънчев ден . Датата  е 16 юни 2016 г . Мястото , град Раковски . Денят на Петя и Тихомир . Сватбеният фотограф , моя милост . Младата двойка беше много ентусиазирана по време на сватбената им фото сесия , за което съм им признателен . Всички на тържеството , от деца до възрастни , танцуваха с часове и се забавляваха . Хората бяха много сърдечни , весели и засмени . Разбрах , че това е характерно за този край . След последният ритуал , работата ми като професионален сватбен фотограф , беше към своят край . За Петя , Тихомир и техните гости , край на веселбата не се очертаваше .

Сватбен фотограф пловдив, сватбена и продуктова фотография, сватбени снимки, портретна фотография, бебешка и детска фотосесия, професионален фотограф пловдив